Zicata`s Kennel
Oppdrett av Samojed og Eurasier

Om oss

Litt om oss

Vår første Samojed fikk vi i 1982, og har siden da vært fortapte av denne skjønne hunden. Vi fikk vår første Eurasier 2007, og disse er også yppelig familiehunder og førstegangshund. Vi har så hatt flere valpekull opp igjennom årene. Noe vi alle synes er koslig, spesielt pregingen og sosialiseringen av valpene. Dette er noe vi bruker mye tid på. Dette synes vi er viktig for at valpene skal være best mulig rustet til å møte sine nye hjem slik at de blir trygge og gode brukshund, samt en flott familiehund som alle har glede av.

Vårt kennel navn "Zicata" fikk vi først i 2008 (bedre sendt enn aldri, sier noen) som vi har hentet fra våre hunder's navn, Zita, Catali og Tanita blir da Zicata......... Hundene våre er en del av vår familie og alle bor de sammen med oss. Ute har de stor hundegård som de boltrer seg i. Vi er en aktiv familie som liker å gå på ski og turer sommer som vinter . Så vi bruker hundene til trekk, kløv og turkamerater.

Våre barn trener også litt agility. Ellers så reiser vi en del på hunde utstillinger. Noe vi synes er morsomt og spennende. Det å møte andre med samme int. for Samojed og Eurasier er både korslig og sosialt.

Kontakt oss

Trond og Janne Liljedahl

Fjellnærvegen 42

2610 Mesnali

Tlf: 62 36 30 28

Mob Trond: 40 24 29 52

Mob Janne: 46 94 71 83

E-mail: janne@zicata.com

Personvern

Cookies

Tusen takk!
Din beskjed er sendt og vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag!
Oj oj...Noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt. Forsøk igjen eller kontakt oss på telefon eller epost isteden.
Copyright 2020: Zikata Kennel
Utviklet av Annec Design